SILA KLIK INI

Thursday, April 22, 2010

Nak menulis di layar internet, itu sangat terbatas masanya. Tapi, inilah medium terbaik untuk Omma mencanai minda supaya tak sebu disumbat lesu. Atau berotak beku, macam ikan dan daging dalam freezer peti ais. Hambatan masa satu hal, server down pun satu faktor juga. Kadang-kadang geramji juga rasanya, tengah dok kusyuk mencoret cetusan, dan dan tu jugaklah server hilang layangan. Dah namanya dalam hutan, maka liputan pun sangat sadis sekali...apa pun mulai hari ini Omma akan giatkan lagi Blog Omel Oma ini, dan semoga ia menjadi modus operandi Omma untuk menjadi penulis yang masyhur satu ketika nanti. Ingat bukan masyhur dengan nilai yang muarah, macam satu blog yang menghina Almarhum Sultan Johor tu dulu. Hmm...penulisan yang mengejikan harap tak merebak dalam Omel Omma......

3 comments:

TOLONG LA KLIK SAYA EK...TOLONG LAH